Een handige app voor iedereen!

Ons kleding management systeem en handige app zijn zo ingericht dat de werknemers, de werkgever en de leverancier er voordelen van kunnen hebben.

Werknemers gebruiken de handige app van My Workwear

Werknemers

Werknemers die regelmatig werkkleding, PBM’s of gereedschap nodig zijn, zullen blij zijn met de handige app van My Workwear. Na aanmelding van de werkgever, zal het persoonlijke pakket voor de werknemers in de online winkel beschikbaar zijn. Zo kunnen ze zelf hun bestelling plaatsen, waar en wanneer ze willen.

Ook hebben de werknemers de mogelijkheid om de status van hun bestellingen te volgen en kunnen ze eenvoudig hun oude bestellingen terugvinden. Een eenvoudig te gebruiken kleding management systeem dus! 


Werkgevers

De app is ideaal voor werkgevers die tijd willen besparen op het bestelproces van werkkleding, PBM’s of gereedschap. Of gewoon beter inzicht willen hebben in de kosten. De app kan als centraal bestelpunt gebruikt worden door de inkoopafdeling of door de werknemers zelf. 

Werkgevers hebben direct inzicht in de status van lopende bestellingen of juist in de bestelhistorie. De beschikbare managementinformatie kan door de werkgevers gebruikt worden om het bestelgedrag of inkoopbeleid van het bedrijf bij te sturen.    


Zowel werkgevers als werknemers maken gebruik van het kleding management systeem en de handige app

Met het kleding management systeem van My Workwear heb je de mogelijkheid om te integreren met je eigen ERP-systemen. Onze ontwikkelaars zijn zeer ervaren in het bouwen van koppelingen. Ook als je zelf niet zo goed weet hoe je dit ingericht wilt hebben, komen wij graag bij je langs om je te adviseren.