Wij houden van praktisch innoveren

Bij My Workwear werken mensen met een ondernemende instelling. Onze ontwikkelaars bedenken slimme en praktische oplossingen voor kleding management.

kenmerken voor een goed kleding management systeem

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste resultaten bereikt worden door een goede controle op de bedrijfsvoering. Om deze controle te krijgen, zal de wereld steeds meer vertrouwen op innovatieve managementsystemen. Hierbij zal informatie sneller beschikbaar moeten zijn en eenvoudig gedeeld kunnen worden. Dit geldt ook voor de uitgifte en het beheer van persoonsgebonden artikelen. Een geavanceerd kleding management systeem vormt de basis van een efficiënt proces.


Onze oplossing

Wij hebben een managementsysteem ontwikkeld waarbij maatwerk workflows kunnen worden ingericht die perfect aansluiten bij de processen en systemen van de klant. De klant heeft hierdoor optimaal inzicht en controle op de bedrijfsvoering en is niet afhankelijk van derden. Ons systeem onderscheidt zich door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, vele functionaliteiten en doordat het via een app beschikbaar is op alle mobiele apparaten.


Een handige app als onderdeel van het kleding management systeem

Wij werken vanuit meerdere vestigingen en onze chauffeurs zijn vaak lang van huis, dat maakt het bestellen en uitleveren van werkkleding en pbm’s lastig. My Workwear heeft rust gebracht. Er zijn nu minder mensen nodig voor het proces, want de chauffeurs kunnen zelf bestellen wanneer ze eraan toe zijn. Daarnaast hebben we ook meer inzicht in de uitgaven gekregen.

Manager bij internationaal transportbedrijf te Schoonebeek